EVENTS & BRANDS

20 gener 2022 – 10h

Zoom Marques 9a edició

 

Cada cop són més que marques que opten pels esdeveniments com a eina per promocionar-se i transmetre els valors amb els que s’identifiquen i a través dels quals volen ser reconegudes. Els esdeveniments permeten a les marques connectar amb la seva  audiència i fidelitzar-la, convertint-se en una experiència única i genuïna pel record de  l’espectador. Només hi haurà una oportunitat per causar una bona impressió, i per tant, l’esdeveniment ha de ser impactant i original. Més encara en el context actual, en que  l’acceleració de la digitalització ha posat de relleu el valor de l’experiència presencial.

Les conferències, esdeveniments i les trobades, doncs, es converteixen en una eina molt  potent que permet al públic establir un vincle emocional amb la marca i amb la comunitat  que s’articula al seu voltant i de la qual formen part. De fet, els esdeveniments impliquen la  segmentació dels públics, atès que els seus assistents estan prèviament interessats en la  marca i fan l’esforç de dedicar el seu temps a participar d’aquesta experiència col·lectiva. Si aquesta és verdaderament sorprenent i atractiva, seran els mateixos participants els qui la  compartiran en xarxes socials, tot contribuint a la comunicació i el posicionament de la marca.

Si bé el desenvolupament d’una bona experiència de marca és imprescindible per al seu  èxit, aquest no és l’únic factor a tenir en compte. El contingut sovint s’entrellaça amb la  tècnica a través d’empreses que fan un disseny integral de solucions audiovisuals  innovadores per tal de dur a terme els esdeveniments més sonats. Així doncs, en aquesta jornada comptarem amb tres empreses i/o organitzacions que treballen a cavall entre els esdeveniments i les marques: tindrem amb nosaltres a Sono, l’empresa de sistemes  integrats més gran d’Espanya; a l’ISE, la fira audiovisual més gran del món; i a NEP, la multinacional originària dels  Estats Units i amb seu a Catalunya al càrrec d’esdeveniments de marca espectaculars com Red Bull Batalla de los Gallos, capaç  d’emplenar un dels grans amfiteatres de Llatinoamèrica i d’aconseguir un seguiment en directe de més de 4 milions d’espectadors.

PARTICIPEN:

MODERA:

Mike Blackman

Director General d’Integrated Systems Europe (ISE)

Fa més de 38 anys que es dedica a les publicacions i events del sector tecnològic, del qual és un gran aficionat. En els darrers 19 anys ha estat centrat en el sector audiovisual amb ISE el qual, i sota la seva direcció, s’ha convertit en una fira i conferència ineludible. Ha passat de ser una única sala d’exposició l’any 2004 en la seva primera edició a Ginebra, a ser la fira líder a nivell mundial de la integració de sistemes audiovisuals i electrònics professionals amb finalitats comercials i residencials. En els darrers anys i de manera creixent, s’ha centrat en atreure cap a ISE usuaris finals de verticals clau del mercat audiovisual, contribuïnt a ampliar els negocis i la indústria. Mentre ISE engegava un nou capítol a Barcelona a partir del 2021, ha forjat relacions institucionals al més alt nivell a Catalunya que impulsaran el continu desenvolupamet de la fira i de la indústria dels sistemes audiovisuals integrats al sud d’Europa.

Carlos Henao

Director de Màrqueting de Sono Team

Com a Director de Màrqueting de Sono Team, dirigeix i desenvolupa l’estratègia de comunicació i integració de companyies audiovisuals al grup, juntament amb la direcció del mateix. Ha treballat amb grans multinacionals, desenvolupament campanyes de publicitat en el seu pas com a Director de Serveis al Client a Grey, Director General de Kúbika BTL, Director General de Konecta Marketing, obtenint premis Best Pack i participant activament en diferents festivals interancionals publicitaris de prestigi.

Joel Mestre

Director General de NEP Group Spain

Com a cap de producció i ara director gneral de NEP Group Spain, porta més de 20 anys d’experiència en la indústria de la producció audiovisual, treballant una àmplia varietat de projectes i formats; dirigint vídeos musicals per a bandes top espanyoles, pioner en el món dels fashion films i projectes índole tecnològica i artística a Onionlab. Va començar la seva carrera en la producció broadcast a Endemol Espanya, on es va convertir en membre de l’equip de realització de concursos i de programes de telerealitat com Operación Triunfo, entre d’altres. Més tard, es va unir a EuroLeague basketball com a supervisor de producció i supervisió de partnership, i després a Red Bull Media House com a Broadcast Manager, on ha treballat en grans esdeveniments com el Festival Primavera Sound, Concurs de Castells 2016, Rally Dakar i RB Batalla de Gallos, així com esdeveniments d’eGames com la temporada europea del Campionat d’Europa per equips de 2018, incloent les Grans Finals.

Pipo Serrano

Periodista i Director d’Innovació i Nous Negocis de Broadcaster

Periodista especialitzat en territoris i temàtiques digitals (Ràdio i Televisió), ha estat reconegut pels “European Digital Mindset Awards 2018” (“Best Journalistic Work on Digital Transformation”), havent liderat estratègies i processos de transformació digital a àmplies redaccions i mitjans de comunicació. Professional amb una mirada holística de la comunicació, ha escrit dos llibres i és professor titulat del Màster de Periodisme Bcn NY, de la Universitat de Barcelona i la Columbia School of Journalism. A més, és membre del Consell Assessor del “Fòrum d’Humanisme Tecnològic” d’ESADE i del Consell de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya.