“Pel.lícules per a televisió amb segell català”, primera col.laboració del Clúster amb l’Acadèmia del Cinema Català

Ahir dijous va tenir lloc la primera col·laboració entre el Clúster Audiovisual de Catalunya i l’Acadèmia del Cinema Català dins del cicle de converses prèvies que organitzen els responsables dels Premis Gaudí. A “Pel·lícules per a televisió amb segell català” hi van participar els responsables dels quatre telefilms nominats al certamen que tindrà lloc a finals de mes; Sílvia Munt, directora, i Àngels Masclans, productora de Vida privada; Lluís Maria Güell, director, i Albert Sagalés, productor de Vilafranca; Pere Roca, productor d’El nom i Ferran Cera, productor de De la ley a la ley. L’acte va estar moderat pel cap de la secció Mèdia del Diari Ara, Àlex Gutiérrez.

La jornada, va ser un gran punt de trobada per a la indústria i va permetre posar sobre la taula molts temes de debat sobre la consideració d’aquestes produccions o la competència que suposen les grans plataformes en streaming tant per les condicions en què produeixen com per la captació de públic que aconsegueixen.

Per a més informació, podeu llegir la crònica que n’ha fet Toni Vall, periodista del Diari Ara, o recuperar l’emissió que en va fer l’Acadèmia del Cinema Català a través del seu canal de Facebook.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari