Trobada d’empreses de l’audiovisual a Terrassa, ciutat del cine per la UNESCO

Convocats pel Clúster, una seixantena d’agents del sector audiovisual han visitat el Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, aprofitant que la ciutat ha estat recentment seleccionada per la UNESCO per formar part de la “Creative Cities Network” en la secció FILM, una fita important en l’esforç d’internacionalització de la indústria.

La visita ha recorregut les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya, on s’ha accedit al plató del programa ‘Operación Triunfo’ produït per Gestmusic EndemolShine. Jordi Rossel, director del programa ha exposat els detalls tècnics d’un talent show musical complex com OT.

Parc03-01

La jornada també ha posat el focus en els drons, una eina innovadora i en constant evolució que s’ha popularitzat en l’àmbit de la producció audiovisual. En aquest apartat, l’expert Marc Estefanell ha parlat dels aspectes legals del vol de drons; la distribuidora Aircatdrone s’ha  referit als últims models i les novetats en el mercat.

La productora associada al Clúster Gen.Lock Vídeo, ha explicat les particularitats de l’ús dels drons en les produccions audiovisuals.

Parc02-01

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari