What’s new? Tendències i novetats de les empreses del Clúster a ISE 2024

Dins de la programació del Clúster Audiovisual a la fira ISE 2024, el dimecres 31 de gener a les 15:30 h tindrà lloc l’activitat “What’s new? Tendències i novetats ISE 2024”, on una desena d’empreses sòcies explicaran les solucions que presenten durant la fira.

 

Un avançament del que presentaran:

blit-studio: Marc Colomines (Director Creatiu) presentarà com treballen la publicitat 3D anamòrfica. Explicarà com la tècnica audiovisual ha transformat les convencionals publicitàries en pantalla en campanyes transmedia.

Ebantic: Carles Rams (CEO) explicarà com la presència digital dels continguts cada cop és més important per a qualsevol empresa. Conscients d’això, Ebantic posa a disposició del mercat una solució integral que permet centralitzar i fer de node de tota la comunicació en línia.

EGM Studio: Marc Virgili (Project Manager) explicarà com treballen la creació de continguts per a Automotive i Joieria: 3D OOH, AR i XXSS.

Eurecat: Mònica Andreu (Head of Cultural and Creative Industries Market) presentarà com treballen en tecnologies com l’aplicació de la sensòria per millorar la sostenibilitat i la conservació de les estructures, la intel·ligència artificial i la robòtica. Com són grans tendències d’aplicació en el sector audiovisual i el seu ecosistema.

Eyesberg: José Vaaliña (Visual Artist & Director) explicarà com la IA i la generació de contingut a temps real revoluciona el procés de creació d’aquest estudi d’art multimèdia.

LOWKEYMOVES: Sebastián Soriano (Co-Founder, Creative & Music Consultant), presentarà aquest estudi creatiu que connecta marques amb audiències a través de la música, la cultura i la tecnologia. A l’ISE 2024, presenten la seva nova solució tecnològica, els ‘AI Digital Avatars’, humans digitals connectats a una IA conversacional capaços d’interactuar amb els usuaris a través de la veu en temps real, resolent les seves necessitats de manera eficient gràcies al poder de la Intel·ligència Artificial.

NRDmultimedia: Roman Ceano (International Business Development Manager) parlarà sobre els canals de TV lineal, la seva monetització i nou paradigma que suposen. La televisió connectada amplia extraordinariament les oportunitats de monetització per a la televisió tradicional (“lineal”), però planteja reptes disruptius que obliguen a un canvi de paradigma.

OnionlabAleix Fernandez (Co-Fundador i CEO) presentarà OnInOff, una solució potent i escalable per dissenyar interactivitat en espais. OnInOff simplifica la captura d’objectes i persones en configuracions de múltiples càmeres, permetent enfocar-te en la creativitat a través de diverses plataformes de software.

Terres: Santi Valldepérez (CEO) presentarà el Terres Festival i el Terres CHECK-IN 2024. Son dues plataformes úniques per donar visibilitat a la comunicació audiovisual turística.

Watchity: Albert Rodés (CEO) presentarà la nova Plataforma de Video Engagement. És una solució integral de gestió, producció, distribució i dinamització d’esdeveniments online i continguts audiovisuals focalitzada en maximitzar l’engagement de l’audiència i impulsar la comunicació a les empreses, marques i entitats públiques.

WindowSight: Pol Rosset (CEO) presentarà els avenços que ha fet l’empresa durant l’últim any, la nova integració amb un nou Signage Partner Internacional i la nova versió de l’aplicació de TV i la repercussió que ha tingut.