Contingut publicat al butlletí Switch número 2 al desembre de 2021.

Les telebotigues revifen a les xarxes

Les telebotigues, que durant anys han copat les franges nocturnes de les televisions i que amb la TDT van multiplicar la seva presència, revifen gràcies a les xarxes socials.

Twitter ha estat l’última xarxa a incorporar-se a la moda de combinar vendes i transmissions en directe. El 28 de novembre va començar una col·laboració amb Walmart. Abans ja s’havien apuntat al corrent Facebook, Snapchat, TikTok i també Youtube i Amazon Live.

A la Xina, la televenda en directe a les xarxes és tot un fenomen. A l’octubre un influencer conegut com The Lipstick King va vendre 1.700 milions de dòlars en productes de bellesa durant una emissió en directe de 12 hores. L’any passat, aquesta indústria va moure 352 mil milions de dòlars.

Pluja de NFT’s audiovisuals

Amb anterioritat ens hem preguntat si els NFT seran una mina d’or per al cinema. La veritat és que no paren d’aparèixer iniciatives i plataformes.

AMC i Sony ofereixen NFT’s a qui compri entrades avançades de Spider Man.

Més detalls a El País.

Ull: Miramax ha denunciat Quentin Tarantino per comercialitzar a través de NFT’s escenes i parts del guió de Pulp Fiction. Tarantino, de moment, no afluixa.