PARTICIPANTS

Carles Porta

Carles Porta

Periodista, director, productor i guionista. En la seva trajectòria, ha demostrat tenir una mirada i un estil propis que connecten amb lectors, oients i espectadors. Tor, tretze cases i tres morts n‘és l’exemple més conegut, amb desenes de milers de llibres venuts i amb més dues-centes vint mil reproduccions d’àudio a la carta des de la seva estrena a Catalunya Ràdio, el juny del 2018.
L‘èxit del programa Crims, ha tornat a posar de manifest l’acceptació i l‘entusiasme de l’audiència per la manera pròxima d‘explicar històries de Carles Porta. En cadascun dels casos reals de la versió televisiva de Crims hi ha l’estil narratiu i el segell de Porta, que dirigeix, narra i introdueix els espectadors en cada cas des de l’estudi de la ràdio.

Guille Cascante

Guille Cascante

Director i productor executiu de Goroka. Combina la seva feina com a productor executiu de programes tan avalats per l’audiència com Crims (sèrie de true crime per a TV3) juntament amb la realització i la direcció de documentals com és el cas de Balandrau, infern glaçat, el qual ha tingut una molt bona rebuda en diversos festivals de cinema documental en format de mencions especials i nominacions, i també pel públic en general.
Entre els seus últims treballs com a productor executiu també destaquen: El silenci del samurai documental per a Redbull Internacional sobre la retirada de Dani Pedrosa, MX-World, sèrie documental en producció per a Redbull Internacional, Diario Vice, programa documental diari per a Movistar, Mixtape sèrie documental per a PlayZ sobre la cultura Trap, Latitud 80 documental sobre el somni d‘un veler d’assolir la Latitud 80, La sonrisa del sol, branded documentary per a Turisme de Canàries.

Laura Tremoleda

Laura Tremoleda

Subdirectora i directora de continguts de Goroka. Ha creat, escrit i dirigit formats audiovisuals per a TVE (Mapa Sonoro), TV3 (Caràcter, Ballar, Cites 2.0, Correspondències i actualment el true crime Crims) i pel canal #0 de Movistar (programa documental Diario Vice). També ha exercit de directora creativa en múltiples campanyes de publicitat desenvolupades a la productora.
Ha creat tots aquests formats des de la idea fins a la creació del format, el guió i la direcció de cadascun dels projectes.
Actualment és directora executiva del true crime Crims de TV3, que està produint la tercera temporada.

Santi Baró

Santi Baró

Director de realització de Goroka. Ha conceptualitzat i realitzat múltiples formats audiovisuals per a diversos canals de televisió i plataformes com TV3, TVE, Movistar i Redbull entre d’altres (Mapa Sonoro, Mixtape, Caràcter, Ballar, Cites 2.0, Correspondències, Diario Vice, El silenci del samurai).
La seva mirada sempre al dia de les últimes tendències i amb l’afany d’innovar defineix l’estètica visual dels projectes de Goroka.
Actualment és el realitzador del true crime Crims de TV3, que està produint la tercera temporada.

MODERA

Mariona Borrull

Mariona Borrull

Elli/ella. Escriu crítica de cine a El Antepenúltimo Mohicano i Fotogramas, i parla setmanalment al Va de Cine de Ràdio 4, a La tarda de Catalunya Ràdio i al Tot és comèdia de SER Catalunya. S‘ha especialitzat en la cobertura de festivals de classe A, i ho compagina amb feines de premsa per l’Alternativa. Col·labora a més amb Sensacine, El Confidencial, Serielizados i OtrosCines Europa, entre d‘altres. Ha estat jurat a Gijón, Sitges i Novos Cinemas. En l’àmbit de la distribució, va coordinar el departament de premsa de Mediatres Estudio, companyia de cinema asiàtic.

© 2020 Clúster Audiovisual de Catalunya

Web desenvolupat per La Saladeta