PARTICIPANTS

Sumpta Ayuso

Sumpta Ayuso

Sumpta Ayuso Costa (Barcelona 1968), va estudiar Administració d’Empreses a Londres i Ciències Empresarials a Barcelona. És la productora executiva de JWP des de fa més de 15 anys.
Ha produït pel·lícules i sèries de no ficció que han donat la volta al món i han rebut premis de festivals i crítica com “Demà Moriré” (2013) “Gabo, La Creació de Gabriel García Márquez” (2015), “La Fi d’ETA” (2017), “Muerte en León” (2016) i “Connexió Madrid” (2007), per la qual va estar nominada al Premi Golden Link del European Broadcasters Union (EBU) a la Millor Coproducció Internacional.
D’entre els seus darrers projectes destaquen la segona temporada (2020) de la sèrie “Six Dreams” sobre la Lliga de Fútbol Espanyola d’Amazon -la primera sèrie de no ficció produïda per Amazon a Espanya i guanyadora de dos premis Emmy (2019), entre ells el guardó a la Millor Sèrie d’Entreteniment en Espanyol- i la sèrie “Nisman. El fiscal, la presidenta y el espía” per Netflix Llatinoamèrica, ZDF Alemanya i Movistar+ Espanya (2020), així com “El Pionero”, la primera sèrie original de HBO Espanya (2019).

Montse Claros

Montse Claros

Va començar a treballar a la televisió l’any 1989 a TVE (Si lo sé no vengo i Plàstic). Uns anys després va entrar a Gestmusic, concretament l‘any 1991 on ha treballat fins avui en dia. La seva tasca ha estat la direcció de programes, des del No te rías que es peor a Alta Tensión o Allá Tú. També ha estat productora executiva i responsable d’adaptació de Atrapa un millón, Ahora Caigo o Boom.

Muntsa Tarrés

Muntsa Tarrés

Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB. Des de febrer del 2020, és productora executiva de l’Àrea de Nous Formats de TV3. També s‘ha encarregat de la producció de La Marató de TV3, en la primera edició que es va fer a fora de les instal·lacions de TV3, l’any 2019.

Anteriorment era productora executiva del l’Àrea de Documentals de TV3, àrea per la qual assistia habitualment a festivals i mercats com a compradora, buscant continguts pels diferents programes documentals de TV3. I ha estat productora d’un dels principals programes de documentals de la cadena, "30 minuts".

Des del febrer del 2015, és professora associada del grau de Comunicació Audiovisual de
la Universitat de Barcelona.

Claudia Mayer

Claudia Mayer

Actualment treballa com a productora de publicitat, amb 20 anys d‘experiència i centenars d’anuncis a la seva esquena.

És llicenciada en Publicitat i RR.PP per la Universitat Autònoma de Barcelona (2001-2002) i va cursar el DAMS (Disciplini delle Arti, della Musica e dello Spettacolo), a Torino.
En 2002 s’incorpora a BUS, on durant vuit anys treballar amb directors com Andy Fogwill, Fabián Bielinsky, Armant Bo, Juan Flesca, Agustín Alberdi i César Pesquera.

Posteriorment va treballar com a freelance per a les principals productores del sector: Twentyfour Seven, Agost, Cosí, Blur, Smile o Mamma Team. En aquesta etapa va treballar estretament al costat de Pep Bosch, com a director’s producer. Però és amb les col·laboracions amb Mamma Team, on treballa actualment, que sent l’impuls de tornar a incorporar-se a una estructura i treballar braç a braç amb els directors des del principi del procés. Actualment, el rooster de Mamma Team compta amb directors com Jovan Todorovic, Claudia Llosa, Galder, César Pesquera, Daniel Benmayor, Martin Romanella i Michel + Nico per nomenar alguns,

Sandra Hermida

Sandra Hermida

Sandra Hermida és la directora de producció de la pel·lícula amb més recaptació en un cap de setmana de cinema espanyol "Lo Imposible". Altres títols que podem trobar en el seu currículum són els següents: Marrowbone, Un monstruo viene a verme, No llores, vuela, Carmina y amén, La torre de Suso, Retorno a Hansala, Dieta mediterránea, Spanish movie i Biutiful.

Va obtenir el Goya® a millor pel·lícula documental el 2010 per arbo: el espía, i el Goya® a la Millor Direcció de Producció en 2008 per El Orfanato, el 2013 per Lo Imposible i el 2017 per Un monstruo viene a verme.

© 2020 Clúster Audiovisual de Catalunya

Web desenvolupat per La Saladeta