PARTICIPANTS

Irina Grevtsova

Irina Grevtsova

Llicenciada en Arquitectura per la Universitat d‘Arquitectura de Moscou i doctora cum laude per la Universitat de Barcelona, és codirectora, juntament amb Joan Sibina, del Màster en Disseny d’Espais i Experiències culturals de ESDESIGN Barcelona.
Investigadora, docent i bloguera de Digital Heritage & Culture, ha participat com a ponent en nombrosos congressos nacionals i internacionals, entre altres, Fòrum Digital (Ministeri de Cultura de Colòmbia), Congrés d’Arqueologia Virtual (Museu del Hermitage de Sant Petersburg) i OcioGune (Universitat de Deusto).
Membre de ICOM, MuseWeb i Europeana, des de 2014 dirigeix seminaris i tallers per a professionals del sector cultural sobre l’aplicació de les tecnologies en cultura i turisme.

Joan Sibina

Joan Sibina

Arquitecte per l‘Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona, especialista en arquitectura efímera, museografia i comunicació audiovisual, i docent en diverses universitats, és codirector, juntament amb Irina Grevtsova, del Màster en Disseny d’Espais i Experiències culturals d’ESDESIGN Barcelona.
Exdirector d‘art de TV3, creador i autor del Club Super3 -programa de televisió amb més de milió i mig de socis a Catalunya-, CEO i director de SIBINA & Partners -estudi d’arquitectura de la comunicació especialitzat en disseny, direcció, gestió i producció- ha rebut nombrosos premis i nominacions nacionals i internacionals.

© 2020 Clúster Audiovisual de Catalunya

Web desenvolupat per La Saladeta