País: França.

Representant: Charlotte Vincent, CEO.

Aurora Films és una productora amb seu a París fundada el 2002 especialitzada en produccions internacionals i coproduccions internacionals, i que ha produït més de 50 obres. Defensa el cinema d’autor, amb directors que tinguin una visió singular tant estètica com d’identitat. Entre les seves produccions més destacades es troben: “Diamond Island” i “Return to Seoul” de Davy Chou, (Premiades a Cannes el 2016 i 2022), “Angry Annie” (Premi a Locarno Film Festival 2022); “Dirty Difficult Dangerous” de Wissam Charaf (Premiada al Venice Film Festival 2022) i “Little Solange” d’Axelle Ropert (Locarno Film Festival 2021).

País: Bèlgica.

Representant: Gilles Duffaut, CEO.

En els últims deu anys han distribuït un gran nombre de films de directors com Guy Ritchie, Michael Haneke, Jean-Luc Godard, Manuel de Oliveira, entre d’altres. A la producció se centren en films d’autor i documentals. Gràcies a la seva extensa xarxa professional internacional i a la seva presència als principals mercats i festivals, compten amb una xarxa mundial de distribució.

País: Irlanda.

Representant: David Blake Knox, CEO.

Productora fundada el 2005 i guanyadora de Premis de l’Acadèmia, Emmys i BAFTAs. Fa regularment produccions originals per Amazon Prime. Entre les seves produccions més destacades es troben “A Boy Called Christmas”, “Emma”, “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, “A Very British Scandal”, “The Best Exotic Marigold Hotel” i “In Bruges”.

País: Portugal.

Representant: Joana Domingues, General Manager.

Productora independent fundada el 2016. Els seus projectes s’han distribuït mundialment i han estat premiats i nominats a Mastercard Off Camera, Shanghai International Film Festival, Barcelona Sant-Jordi Film Festival, Raindance Film Festival, entre d’altres. Estan oberts a projectes disruptius amb ambició mundial tant de cinema com de televisió.

País: Itàlia.

Representant: Frederico Sartori, CEO.

Fundada el 2008, Exit Media se centra en propostes de cinema de qualitat, sense restriccions de gènere o format, amb especial atenció als talents emergents. Organitzen el Festival Cinema Spagna centrat en cinema espanyol i amb seu a 22 ciutats d’Itàlia. Han distribuït produccions com “La vida es fácil con los ojos cerrados” de David Trueba o “El Olivo” d’Iciar Bollain, entre d’altres.

País: França.

Representant: Aglaé Dujardin, productor.

Creada el 2015 i amb seu a La Rochelle, In Vivo Films se centra en el cinema d’autor i l’acompanyament de talents de tot el món.

País: França.

Representant: Nicolas Brevière, CEO.

Fundada el 1997, Local Films ha produït més de 100 pel·lícules que han estat seleccionades en festivals internacionals de tot el món. La seva missió està centrada a descobrir i promoure els nous talents. Entre els seus projectes destaquen “Candy Boy” o “Give me Your Hand” de Pascal-Alex Vincent. A més, Nicolas Breviere ha dirigit “Higher Still” estrenada a Rotterdam (Premi Tigger 2002).

País: Bulgaria.

Representant: Mira Staleva, directora executiva.

El Festival Internacional de Cinema de Sofia és un dels principals esdeveniments cinematogràfics de l’Europa Central i de l’Est. La seva història va començar el 1997 i cada any atrau més de 85.000 espectadors. El 2007, el festival es va classificar entre els 50 millors festivals mundials de la revista “Variety”.

País: Alemanya.

Representant: Jelena Goldbach, productora.

ZAK Film Productions es va fundar el 2011 per a desenvolupar i produir pel·lícules i sèries innovadores. Les nostres obres han estat a Cannes, Berlín i Locarno, guanyant premis com el millor curt documental per “The Chicken” el 2014.

EN COL·LABORACIÓ AMB:

© 2020 Clúster Audiovisual de Catalunya

Web desenvolupat per La Saladeta

EN COL·LABORACIÓ AMB: