Streaming on Set, Tirex Invest i Collateral Bits al primer esmorzar de socis de l’any

Avui hem celebrat el primer esmorzar de socis del Clúster Audiovisual de Catalunya  de l’any on s’han presentat Streaming on Set, Tirex Invest i Collateral Bits.

Els primers que han exposat el seu negoci han sigut Xavi Morón i Baruch Bouis d’Streaming on Set. Especialitzats en tecnologia sense fils, donen serveis de transmissió d’imatges d’alta qualitat i, a més a més, són venedors de productes per al món audiovisual. Durant l’exposició, han posat molt èmfasi en com n’és d’important, dins del seu dia a dia, adaptar-se davant les situacions i els projectes que es presenten. Han treballat per a la Lliga de Futbol Portuguesa i Gas Gas, entre altres.

A continuació ha estat el torn de Jordi Mendieta amb el projecte Tirex Invest S.L. És una productora de nova creació i serveix per trobar noves formes de finançament a través de coproduccions nacionals i internacionals.

Finalment, Joan Rosés ha compartit amb els socis Collateral Bits, una plataforma digital sobre l’impacte de les tecnologies emergents a la societat i, concretament, en l’àmbit cultural. Aquest projecte, en procés de desenvolupament, obre un espai de debat sobre els límits ètics de la tecnologia.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari