Representació dels socis del Clúster durant el MWC i la 4YFN

Un any més, Barcelona ha acollit la fira de tecnologia, innovació i mòbils més important del món, el Mobile World Congress. Com ja ve sent habitual, des del Clúster Audiovisual de Catalunya s’ha organitzat una visita pels nostres socis, tant a la 4YFN com al MWC.

Durant aquesta edició del Congrés el que ha rebut més atenció de mitjans i públic, a part dels mòbils plegables, ha sigut la RV. Moltes empreses i start-ups han apostat per aquest tipus de tecnologia. També s’han vist nombroses empreses tractant el 5G; una xarxa més ràpida i amb menys latència que permetrà connectar-se en directe des de qualsevol punt sense patir cap retard i amb una millor qualitat d’imatge.

Pel que fa als socis que hi han participat, dimarts es va visitar la 4YFN, a la Fira – Montjuïc. A allà, comptàvem amb la presència de 4 dels nostres socis, els quals ens van explicar en què consisteixen els seus projectes i quins són els seus reptes de futur.

  • Vodity: és una plataforma de vídeo on demand que ofereix cinema, documental i sèries amb continguts especialitzats en l’àmbit històric, cultural i científic.
  • Tviso: és una plataforma online especialitzada en la catalogació i gestió personalitzada de continguts audiovisuals (pel·lícules, documentals i programes de televisió).
  • Filmarket Hub: és una plataforma online destinada als professionals de l’audiovisual i productores que facilita la recerca de projectes, finançament o llocs de treball.
  • Minushu: és una start-up especialitzada en la creació d’experiències narratives amb tecnologies immersives: realitat augmentada i realitat virtual.

Dijous va ser el torn de visitar els socis que es trobaven al MWC, a la Fira-L’Hosiptalet. Ens van presentar quins són els seus nous programes, propòsits de futur i en què estan apostant ara per ara.

  • Cellnex Telecom: és un operador especialitzat en telecomunicacions sense fils de radiodifusió   a Europa. Ofereix serveis audiovisuals a radiodifusors i solucions “Smart Cities”. Durant el MWC van posar molt d’èmfasi en com millorarà el 5G les connexions i la qualitat de la xarxa.
  • Visyon: és una empresa de serveis digitals especialitzada en realitat virtual, realitat augmentada i tecnologies immersives.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari