Recupera les conferències de la Setmana del Talent Audiovisual 2020

La Setmana del Talent Audiovisual, iniciativa impulsada pel Clúster Audiovisual de Catalunya amb l’objectiu de connectar el talent emergent de les universitats i la indústria per innovar i trobar nous formats, ha celebrat la seva sisena edició un format híbrid -online i presencial-, de l’1 al 4 de desembre.

La Setmana del Talent ha comptat amb una amplia programació amb taules rodones i debats sobre les tendències del sector audiovisual, sessions amb experts que reuneixen estudiants, professionals consolidats i figures destacades del sector audiovisual i activitats que connecten aquest talent universitari amb la indústria audiovisual.

Les sessions van ser seguides en streaming durant la setmana per més de 3.000 usuaris, ara, es poden recuperar al canal de youtube del Clúster Audiovisual de Catalunya.

Volem agrair la participació i la confiança del públic, així com de les més de 130 empreses del sector que han participat de les activitats i dels estudiants i universitats que un any més han presentat els seus projectes al Pitching Audiovisual Universitat-Indústria, amb un gran nivell i preparats per entrar professionalment a la indústria audiovisual.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari