Presentació del Pacte del Territori al MAC de Granollers

El Mercat Audiovisual de Catalunya de Granollers ha acollit la jornada “Pacte del territori, espais de l’audiovisual”. Coorganitzada pel Clúster Audiovisual de Catalunya i el Mercat Audiovisual de Catalunya, ha consistit en una taula de treball amb els representats dels centres audiovisuals de Cornellà, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa i Vilanova i la Geltrú. Es tracta de la primera posada en comú d’aquestes quatre iniciatives impulsades pels seus respectius ajuntaments i que tenen en comú una forta vinculació amb la ciutadania, un interès i preocupació per la formació i per donar suport a l’emprenedoria i empreses vinculades del sector.

Moderada pel consultor en comunicació Daniel Condeminas, la taula ha comptat amb la participació de Cristina Brandner (gerent del Parc Audiovisual de Catalunya), Javier González (director general del Citilab), Joan-Carles Lluch (director gerent de Neàpolis) i Sandra Ruiz (cap de projectes d’innovació social i responsable de Torre Barrina).

S’han exposat visions, expectatives i potencialitats del que pot ser un pacte, un treball conjunt per al desplegament d’una xarxa col·laborativa que defensi interessos compartits. Alguns dels temes tractats han estat la necessitat de pactar i definir una consciència col·lectiva que atorgui una legitimitat comuna en la seva interlocució amb les administracions; posar en valor el potencial econòmic, educatiu i industrial de l’audiovisual; i explorar les possibilitats d’internacionalització.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari