Convocatòria per al Pacte del Talent 2020

El Clúster Audiovisual de Catalunya ja esta preparant l’edició de 2020 del Pacte del Talent, per això convida a estudiants universitaris/àries de tercer any i a graduats/des en escoles superiors amb motivació i aptituds per a la creació audiovisual a participar-hi.

El seu objectiu és oferir una primera experiència de professionalització a estudiants que es troben a punt de donar les seves primeres passes al món laboral. Es realitzaran projectes audiovisuals amb la tutorització de professionals del sector. Els projectes es faran en connexió amb companyies emergents de les arts en viu sorgides també de les escoles superiors catalanes, per a les quals el resultat esdevindrà una eina de promoció I visibilització dels seus treballs.

Aquests projectes es duran a terme abans de finals de Novembre de 2020 i no seran remunerats.

Posteriorment es mostraran durant la Setmana del Talent Audiovisual a principis de desembre. El foment del talent i la mentorització dels/de les joves I futurs/res professionals de l’audiovisual és un dels àmbits de treball de més recorregut del clúster de Catalunya.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari