Les empreses sòcies i el Clúster presents a la Fira ISE 2024

La fira audiovisual més gran del món, se celebra el seu vintè aniversari en aquesta edició que tindrà lloc del 30 de gener al 2 de febrer a Fira Barcelona Gran Via. El Clúster Audiovisual de Catalunya col·labora amb ISE des de l’any 2019, quan la fira es va traslladar a Barcelona procedent d’Amsterdam. El Clúster actua com a agent connector de la fira amb la indústria i les institucions catalanes.

Enguany, el Clúster Audiovisual de Catalunya està present a la fira en el marc del Catalonia Pavilion de la Generalitat de Catalunya (CS100 – Congress Square) i a l’estand compartit amb l’Ajuntament de Barcelona  Barcelona (CS224 – Congress Square).

 

Algunes empreses sòcies del Clúster exposen experiències i solucions audiovisuals úniques, com:

Sono (4D330 – Pavelló 4): amb seu a Barcelona, Sono és l’empresa de referència en serveis audiovisuals, amb solucions integrals per a esdeveniments, projectes d’integració i museístics, escenaris i instal·lacions audiovisuals permanents. A l’edició 2024 de l’ISE, Sono presenta la instal·lació estrella del vintè aniversari de la fira: la pantalla LED invisible més gran d’Europa. Amb 193 metres quadrats, aquesta pantalla estarà situada a l’Accés Sud de Fira de Barcelona Gran Vía i es convertirà en una instal·lació permanent. Entre altres, la pantalla emetrà l’espectacle Bee Barcelona, de l’artista digital Jeroen van der Most. Serà dimecres 31 de gener a les 12:30 i a les 19:00 a l’accés Sud de la Fira.

Epson (3J100 – Pavelló 3): el principal fabricant mundial de projectors presentarà una projecció immersiva desenvolupada a partir de l’última tecnologia de la companyia. A la projecció, un enorme paraigües es desplega per donar lloc a una cascada multicolor, que vol recordar algunes de les festivitats més icòniques del món (les festes de Gràcia a Barcelona; l’Any Nou xinès; els festivals japonesos Tango No Sekku, Kodomo-no-hi (Dia del Nen) i Cherry Blossom; el festival portuguès AgitÁgueda Art; el festival de focs artificials de Busan; o el festival tailandès Yi Peng & Loy Krathong). A més, Epson mostrarà com utilitza la seva tecnologia per impulsar tot el potencial transformador de la projecció en educació, retail o l’àmbit corporatiu.

Eyesberg (CS100 – Catalonia Pavilion): estudi d’art multimèdia amb seu a Barcelona especialitzat en la transformació d’entorns en obres d’art interactives i immersives. Presenten 1,5 grados, una adaptació d’una experiència immersiva que vol fer reflexionar sobre el canvi climàtic i la importància dels glaciars, dels quals depèn l’estabilitat que necessita la vida a la Terra. Eyesberg ha col·laborat amb La Fura dels Baus en diverses ocasions així com amb el Gran Teatre del Liceu en la producció Turandot.

Panasonic (3J500 – Pavelló 3): Panasonic Connect Europe és una divisió del Grup Panasonic centrada en les transaccions comercials entre empreses (B2B). Conviden els visitants a viatjar pel cosmos en una experiència immersiva amb contingut en 4K, on podran explorar galàxies gràcies als seus projectors i a un globus terraqui interactiu. A més, Panasonic presentarà una sala de reunions immersiva amb projecció per impulsar la col·laboració, la formació i l’aprenentatge en empreses i l’ensenyament superior.

Lang (3H500 – Pavelló 3): Lang Iberia és un distribuidor germano-espanyol de tecnologia per a presentacions visuals. Mostren una àmplia gama de productes nous i innovadors, incloent pantalles, aplicacions innovadores en processament d’imatges així com novetats en el camp dels drons. En el Drone Arena (pavelló 6), els assistents podran tenir una experiència pràctica fent volar un dron.

INFiLED (3C100 – Pavelló 3): el fabricant global de pantalles LED celebra enguany el seu 15è aniversari i a Barcelona ho fa els dies 31 de gener i 1 de febrer a les 19h a l’INFiLED Barcelona Experience Center (Avinguda Diagonal 361, Local 2). A l’ISE, a més, la companyia ofereix la possibilitat d’experimentar les últimes innovacions en tecnologia de pantalles LED. Això inclou demostracions del portfoli de productes d’INFiLED, que inclou els productes més recents així com Infinite Colors i CBSF Technology per oferir experiències visuals incomparables.


Empreses sòcies amb estand propi:

d&b audiotechnik (7E150 – Pavelló 7 i Audio Demo Rooms E7 – Pavelló 8): presenten una gamma de solucions d’àudio de nova generació, totes sota la bandera de l’estàndard MILAN. Aquests nous productes demostren la dedicació de d&b a impulsar la indústria amb una tecnologia a prova de futur. A més a més, a la Audio Demo Room E7 del pavelló 8, els visitants poden escoltar de la mà d’experts del sector com estan innovant i explorant el poder del so en diferents tipus de projectes i en un ampli ventall de sectors.

Espronceda (4D200 – Pavelló 4): presenten IMMENSIVA, una plataforma internacional per a artistes i creatius que treballen amb tecnologies avançades com VR, AR, AI, sensors i molts altres.

Watchity & Ebantic (4H820 – Pavelló 4): Watchity presenta la seva plataforma de vídeo engagement, amb més funcionalitats i prestacions orientades a la comunicació audiovisual professional d’empreses i entitats. Ebantic presenta les noves funcionalitats que incorporen els programes que componen la Suite DAM4cloud. Amb especial atenció a Newsportal, un portal web, dissenyat específicament per a mitjans de comunicació i empreses que necessiten publicar notícies i esdeveniments de manera dinàmica.


Empreses sòcies en el marc de l’estand de l’Ajuntament de Barcelona compartit amb el Clúster (CS224 – Congress Square):

blit-studio: Presenten la creació de continguts en 3D per pantalles outdoor, “Naked eye 3D advertisements” i com treballen la publicitat 3D anamòrfica.

LOWKEYMOVES: presenten la seva nova solució tecnològica, els ‘AI Digital Avatars’, humans digitals connectats a una IA conversacional capaços d’interactuar amb els usuaris a través de la veu en temps real, resolent les seves necessitats de manera eficient gràcies al poder de la Intel·ligència Artificial.

OnInOff: Onionlab presenta OnInOff, una solució potent i escalable per dissenyar interactivitat en espais. Simplifica la captura d’objectes i persones en configuracions de múltiples càmeres, permetent enfocar-te en la creativitat a través de diverses plataformes de software.


Empreses sòcies en el marc de l’estand del Catalonia Pavilion (CS100 – Congress Square):

Blackfish: especialitzats en solucions tècniques innovadores, Blackfish ofereix una gamma completa de serveis que abasteixen des de realitzacions i streamings fins al muntatge i gestió de pantalles LED, mappings, projeccions i integració de realitat extesa i augmentada.

Centre de Visió per Computador: presenten els seus projectes i capacitats de recerca en visió per computador aplicada a la indústria audiovisual

EGM Studio: empresa creadora de continguts visuals per a grans formats. Es pot veure com treballen la Generació 3D, Animació 2D/3D, Producció i Post-Producció Audiovisual i Realitat Augmentada.

Eurecat: treballen en tecnologies com l’aplicació de la sensòria per millorar la sostenibilitat i la conservació de les estructures, la intel·ligència artificial i la robòtica.

Fluendo: presenten els seus últims desenvolupaments, entre els que destaquen els serveis de consultoria i el Fluendo Lab, on es desenvolupen els seus projectes d’R+D+i. Presentaran solucions innovadores basades en el processament de vídeo, la creació de contingut interactiu i la millora d’àudio, utilitzant visió per ordinador basada en IA, còdecs de nova generació i marcs multimèdia per a dispositius de punta.

NRDmultimedia: presenten les solucions de Vector3, la marca de solucions de NRD per a l’automatització de televisions i mitjans de comunicació. Destaquen les solucions automatitzades per a la producció de continguts, ingestes i playout multicanal.

WindowSight: presenten la solució per integrar la seva plataforma a diferents softwares de signage i tenen una instalació a la Catering Area del Hall 6 amb diverses pantalles.