Les empreses del Clúster participen al Mobile World Congress i 4YFN

Un any més, Barcelona ha estat escenari del Mobile World Congress, una de eles fires de tecnologia mòbil més gran del món reunint empreses, entitats i inversors d’àmbit internacional. L’edició 2018 ha comptat amb una participació destacada d’algunes de les empreses associades al Clúster amb estands i la presentació dels seus últims projectes.

Han participat Cellnex Telecom (operador especialitzat en telecomunicacions inalàmbriques de radiodifusió a Europa. Ofereix serveis audiovisuals a radiodifusors i solucions “Smart Cities”), FilmMarket Hub (plataforma online destinada als professionals de l’audiovisual i productores que facilita la recerca de projectes, finançament o llocs de treball), TViso (plataforma on-line especialitzada en la catalogació i gestió personalitzada de continguts audiovisuals), VISYON (empresa de serveis digitals especialitzada en realitat virtual, realitat augmentada i tecnologies immersives), Vodity (plataforma de vídeo on demand que ofereix cinema, documental i sèries amb continguts especialitzats en l’àmbit històric, cultural i científic) i Watchity (plataforma de vídeo col·laboratiu que permet el seguiment d’esdeveniments o situacions, aglutinant, en streaming, les imatges dels dispositius dels assistents).

A més, gràcies al conveni de col·laboració que el Clúster manté amb el Mobile World Capital, els sòcis/es del Clúster han pogut visitar el 4YFN, trobada internacional d’empreses emergents de tecnologia, que enguany ha comptat amb més de 20.000 assistents i uns 700 inversors. Una oportunitat per conèixer de primera mà les últimes tendències en emprenedoria tecnològica.

4yfn02-01

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari