La nova llei de protecció de dades

Amb l’entrada en vigor del nou reglament el passat 25 de maig del 2018 cal fer una valoració de la situació actual, veure l’afectació que tindrà a nivell empresarial, i resoldre els dubtes sobre l’RGPD.

El Divendres 20 de juliol vam analitzar l’aplicació pràctica del reglament general de protecció de dades i també vam aclarir quins aspectes cal tenir en compte i quines mesures d’adaptació s’han de prendre sense excessius sacrificis. Alguns dels aspectes que es van tractar són el Marc legislatiu existent a Espanya, l‘Àmbit d’aplicació del Reglament, els principis rectors de la protecció de dades personals, les novetats rellevants del Reglament etc. La problemàtica generada per la necessitat de comptar amb el consentiment exprés de clients, el règim sancionador, i les actuacions a realitzar per adaptar-se a la nova normativa van tenir un pes important al llarg de la jornada.

Ramón Molías i Mark Prats, advocats encarregats del departament TIC i protecció de dades de Riba Vidal Advocats van conduir la sessió.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari