Guanyadors/es del Premi pel Desenvolupament del Pitching Audiovisual

La 8a edició del Pitching Audiovisual Universitat-Indústria  tanca amb cinc projectes guardonats amb el Premi al Desenvolupament que inclou 2.000€ i una mentoria professional per a que puguin ser finalitzats.

Els projectes premiats son:

“Braves”, en la categoria de ficció, és una sèrie sobre un grup d’amics, una pèrdua, dos estius que els separen i una veritat amagada. De Olívia Vila, Irene Soriano i Laia Castilla de la Blanquerna URL.

“El silencio de los peces”, en la categoria de ficció internacional, és un llargmetratge sobre la vida d’un nen que torna a viure amb els seus avis a un vell poble colombià i en descobrirà, a poc a poc, el seus secrets. De Juan Alejandro Bermúdez i Isis-Victoria Jana Rampf de la Internationale FilmSchule Köln. 

“Efímero”, en la categoria de no ficció, és una sèrie documental que s’introdueix en la vida de persones que han patit algun problema o malaltia de salut mental. De Carla Casimiro Valenzuela i Roger Galano Ramos del TecnoCampus. 

“Raz Circus”, en la categoria de videojocs, és un joc de taula físic amb una aplicació complementària que inclou Realitat Augmentada i promet una experiència innovadora. De Marina Urpí Agustí i Sílvia Masllorens Montero de la Universitat de Vic.

“Remote”, en la categoria de noves finestres, és una experiència immersiva digital, que utilitza la realitat virtual com a tecnologia per a traslladar-nos a un univers paral·lel, una realitat fictícia desconeguda. De David Mallén de la BAU.