VINE AL CLÚSTER I

FES-TE SOCI

El Clúster Audiovisual de Catalunya està obert a tot tipus d’empreses i entitats de la cadena de valor de l’audiovisual que operin a Catalunya.

Avantatges de ser Soci

PARTIPACIÓ EXCLUSIVA

Programa d’activitats especialment dissenyat per millorar la competitivitat de les empreses, a través de trobades de networking, capacitació i innovació que permeten connectar amb altres socis, sectors i mercats tant a nivell nacional com internacional.

XARXA DE VALOR

Representació integral i horitzontal del sector que afavoreix la generació de sinèrgies amb la resta d’associats i altres agents de l’entorn, així com noves oportunitats de negoci derivades d’aquestes. Impuls de projectes conjunts i accés a noves fonts de finançament.

TRANSVERSALITAT

Coneixement global del sector, posicionament dins el mateix i participació activa i directa en la definició i desenvolupament d’una indústria estratègica en creixement.

INNOVACIÓ

Jornades d’anàlisi i debat sobre les tendències més innovadores del mercat, particularment en relació a l’aplicació de les tecnologies digitals a l’àmbit audiovisual. Exploració conjunta, per tant, de models de negoci disruptius.

TALENT

Captació de talent emergent mitjançant trobades i projectes ideats per afavorir intercanvis creatius i professionals entre universitat i indústria.

INTERNACIONALITZACIÓ

Suport per accedir al mercat global a través de la participació en fires i missions internacionals i mitjançant la col·laboració amb altres clústers europeus i les oficines de promoció econòmica a l’estranger.

ALTAVEU COMUNICATIU

Visibilitat i posicionament en els mitjans i canals de comunicació propis i aliens i representació conjunta davant les institucions.

ACCÉS A L’ÀREA PRIVADA DE SOCIS

Possibilitat d’establir contacte directe amb altres membres sense la intermediació del Clúster, així com estar al corrent de les darreres novetats pel que fa a convocatòries d’ajuts, informes d’interès sectorial, etc.

Quotes

El sistema de quotes del Clúster Audiovisual, l’import de les quals es cobra anualment mitjançant domiciliació bancària, s’estableix en base als ingressos de cada empresa.
INGRESSOS
< 500000€/anuals

365€

INGRESSOS de 500.000 a 1 M€/anuals

600€

INGRESSOS de 1M a 5M€/anuals

1.200€

INGRESSOS
> 5M

2.400€

Universitats i
associacions d’àmbit català

500€

Com fer-ho

Per sumar-te al Clúster Audiovisual de Catalunya, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu immediatament per formalitzar la inscripció.
També et pots descarregar el formulari d’adhesió i la ordre de domiciliació i retornar-los emplenats juntament amb un logotip en alta resolució i format vectorial a [email protected]
Per qualsevol dubte posa’t en contacte amb [email protected] 
Fes-te soci omplint el següent formulari

2 + 2 = ?