ISE 2024

Del 30 de gener al 2 de febrer

Fira Barcelona – Gran Via

En aquesta edició vam estar al Catalonia Pavilion (CS100) i a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona (CS224)

El Clúster Audiovisual de Catalunya va organitzar una sèrie de conferències, presentacions, workshops, rutes i trobades de netwkorking:

GRAELLA PROGRAMA COMPLET

El Clúster Audiovisual de Catalunya col.labora amb la fira i congrés més gran del món en el sector audiovisual i els sistemes integrats. Des de l’any 2019, quan es va decidir instal.lar-la a Barcelona, el clúster l’ha acompanyat en el seu aterratge a la ciutat i ha servit d’agent connector amb la indústria i les institucions catalanes. També hi ha estat present de diverses maneres.

ESTAND PROPI

En l’edició 2024, el Clúster Audiovisual de Catalunya va estar al Catalonia Pavilion de la Generalitat de Catalunya (CS100 – Congress Square) i a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona (CS224 – Congress Square).

ELS NOSTRES SOCIS

Empreses sòcies del Clúster Audiovisual hi van ser presents en estands propis i també sota els paraigües dels estands de la Generalitat de Catalunya (Catalonia Pavilion) i l’Ajuntament de Barcelona.
Empreses sòcies del Clúster Audiovisual que van ser presents a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona (CS224 – Congress Square): Blit, Lowkeymoves i OnInOff (Onionlab).
Empreses sòcies del Clúster Audiovisual que van ser presents al Catalonia Pavilion (CS100 – Congress Square): Albadalejo, Blackfish, Centre de Visió per Computador, Eurecat, Eyesberg, Fluendo, EGM Studio, NRDmultimedia, Onionlab i WindowSight.
Empreses sòcies del Clúster Audiovisual que van tenir estand propi: 3Cat (Pavelló 4), d&b audiotechnik (7E150 – Pavelló 7 i Audio Demo Room E7 – Pavelló 8), Ditec (2V300 – Pavelló 2), EPSON (3J100 – Pavelló 3), Espronceda (4D200 – Pavelló 4), INFiLED (3C100 – Pavelló 3), Panasonic (3J500 – Pavelló 3), Lang Iberia (3H500 – Pavelló 3), SONO (4D330 – Pavelló 4) i Watchity & Ebantic (4H820 – Pavelló 4).

INSTITUCIONS

ACCIÓ i l’ICEC van estar presents al Catalonia Pavilion de la Generalitat de Catalunya (CS100 – Congress Square), on el Clúster Audiovisual hi tenia un estand propi. Van actuar com a paraigües d’una vintena d’empreses catalanes amb l’objectiu de promocionar el sector audiovisual de Barcelona i Catalunya.
L’Ajuntament de Barcelona va tenir un estand propi compartit amb el Clúster Audiovisual (CS224 – Congress Square). Va comptar amb una programació específica a l’espai Àgora. Va actuar com a paraigües d’una desena d’empreses punteres del sector, portades per Barcelona Activa.
Divendres 2 de febrer, de 12:00h a 14:00h
Espai Àgora – Estand Ajuntament de Barcelona (CS224 – Congress Square)
Per segon any consecutiu, vàrem realitzar una trobada entre les empreses del sector de serveis per posar en comú les innovacions més destacades de ISE 2024.
Es van treballar quatre temes centrals: pantalles, il.luminació, contingut i software.
Dimecres 31 de gener, de 15:30 h a 17:30 h
Espai Àgora – Estand Ajuntament de Barcelona (CS224 – Congress Square)
Accés lliure per a acreditats a la fira
Una desena d’empreses sòcies del Clúster que van tenir presència a la Fira ISE, van participar en aquesta sessió, on van explicar les tendències i novetats que presentaven durant la fira.
Hi van participar: Blackfish, el Centre de Visió per Computador, Ebantic, Eurecat, EGM Studio, NRDmultimedia, WindowSight, Onionlab, Eyesberg, Blit, LOWKEYMOVES, Terres i Watchity.
Consulta aquí tot el que van presentar les empreses.
Dimecres 31 de gener, de 10:30 h a 13:30 h
Vàrem organitzar dues rutes per adaptar-nos millor al ritme frenètic de la Fira. Vam explicar als i les assistents com estaven dividits els continguts pels espais, i els vam mostrar el més destacat d’aquesta edició.

10:30 h – Ruta GROGA – MultiTechnology Hall
Vam visitar l’espai principal de ISE amb les empreses més destacades de la innovació audiovisual.

12:00 h – Ruta LILA – Content Production & Distribution + Audio
Vam visitar l’espai dedicat a les solucions dedicades a l’adquisició, edició, gestió, emmagatzematge i distribució de continguts. També el més destacat del pavelló d’àudio.
Dimecres 31 de gener, 9:00 h
The Market Restaurant, ISE exhibition (Planta baixa, entre Hall 2 i Hall 3)
Activitat exclusiva per a empreses sòcies del Clúster Audiovisual de Catalunya
Els socis i sòcies del Clúster van poder conèixer a l’empresa responsable de la pantalla de Sphere, els dissenyadors del mar de llums dels concerts de Coldplay o la que hi ha darrere dels espectacles del Cirque du Soleil.
ACCIÓ i la Oficina del Québec a Barcelona van organitzar aquesta trobada de networking, plena d’oportunitats.
Divendres 2 de febrer, de 10:30h a 13:30h
Sala CC1.5
Activitat exclusiva per a empreses sòcies del Clúster Audiovisual de Catalunya
Vam organitzar per primera vegada un Job Market a la Fira ISE, per a que les empreses sòcies poguéssin incorporar nou talent als seus projectes.
Va ser un punt de trobada per a facilitar el contacte directe entre empreses i candidats a través de reunions de 10 minuts i dinàmiques participatives. Amb la col.laboració de Barcelona Activa, que es va encarregar de la selecció de candidatures de qualitat que responien el més acuradament possible al perfil sol·licitat per l’empresa.
Vam col.laborar en l’organització dels ISE Tech Tours, nou visites organitzades que van portar els visitants a les principals instal.lacions AV de Barcelona.

Es van fer visites a la primera exposició oficial de l’America’s Cup Barcelona 2024, el Plató Nou de producció virtual, els Cinemes Filmax Gran Vía, l’exposició immersiva Tutankamon i The Great Library of Tomorrow de l’IDEAL Barcelona, el museu de la Casa Batlló, la integració de la tecnologia audiovisual a quiròfans, el Centre Comercial L’Illa, el Barcelona Supercomputing Center i el Barça Immersive Tour al Camp Nou.
Vam participar en aquest Matchmaking Event organitzat per ACCIÓ i Enterprise Europe Network. Es tracta d’un esdeveniment de reunions internacionals B2B on 14 corporacions busquen 22 reptes de noves tecnologies i proveïdors de solucions. Les empreses sòcies del Clúster Audiovisual que van participar en aquesta edició van ser 3Cat i Lavinia.

EDICIONS ANTERIORS

ISE 2023

El Clúster va organitzar 9 activitats als principals escenaris i a l’espai Àgora de l’estand del Clúster, compartit amb l’Ajuntament de Barcelona. Una vintena d’empreses sòcies van estar presents en estands propis, a l’estand d’ACCIÓ i a l’estand del Clúster.

ISE 2022

El Clúster va organitzar 8 conferències als principals escenaris i a l’espai Àgora de l’estand del Clúster, compartit amb l’Ajuntament de Barcelona. 16 empreses sòcies van estar presents en estands propis, a l’estand d’ACCIÓ i a l’estand del Clúster. Vam participar a l’ISE Open Innovation Challenge.

Recupera el resum i les conferències de l’ISE 2024 al nostre canal de Youtube