Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Quin és i com s’accedeix al circuit de mercats i festivals internacionals?

29 de març de 2023 @ 09:30 - 11:00

De la mà de Joan Ruiz de Catalan Films coneixerem els principals mercats i festivals del món i descobrirem com presentar-hi projectes en desenvolupament i pel·lícules. També analitzarem quins són els més adequats per a cada tipus d’obra i quins són els actes imprescindibles del circuit internacional. Exposarem el calendari anual i quines són les principals accions conjuntes per part de la indústria catalana.

Catalan Films promou la participació de les pel·lícules catalanes en festivals internacionals, organitza delegacions de productors i empreses a mercats, fomenta la coproducció i la distribució, dóna suport a pel·lícules i talent seleccionat en els festivals internacionals de tot el món. També ofereix serveis de consultoria a tots aquells que busquin resoldre dubtes sobre la internacionalització de les seves empreses o productes audiovisuals.

Joan Ruiz és graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i ha obtingut el Post-grau en Distribució i Màrqueting Audiovisual de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat a l’equip del Departament d’Indústria del Festival Internacional de Cinema de San Sebastián, al D’A Film Festival Barcelona, al simposi Talking Galleries Barcelona, al Servei de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals. El gener de 2020 s’incorpora a l’equip de Catalan Films.

 

 

 

 

 

Us podeu inscriure a la sessió aquí (exclusiu per a socis del Clúster Audiovisual).

 

Amb la col·laboració de:

Mostra els detalls

Data:
29 de març de 2023
Hora:
09:30 - 11:00

Organitzadors

Clúster Audiovisual
Catalan Films

Recinte

Sessió online
BarcelonaEspanya+ Mapa de Google

Mostra els detalls

Data:
29 de març de 2023
Hora:
09:30 - 11:00

Organitzadors

Clúster Audiovisual
Catalan Films

Recinte

Sessió online
BarcelonaEspanya+ Mapa de Google