El Clúster i les empreses catalanes presents a la Fira ISE 2023

Enguany, l’ISE, la fira audiovisual més gran del món, se celebra del 31 de gener al 3 de febrer a la Fira Barcelona Gran Via. Col·laborem amb l’ISE des de l’any 2019, quan la fira es va traslladar a Barcelona procedent d’Amsterdam. Des d’aquell moment, el Clúster ha actuat com a agent connector de la fira amb la indústria i les institucions catalanes.

Igual que en l’anterior edició, el Clúster Audiovisual de Catalunya està present a la fira en un estand propi compartit amb l’Ajuntament de Barcelona (CS300, pavelló 5), on hi haurà una experiència immersiva única creada per SONO on podreu escanejar la vostra imatge i passareu a formar part dels llocs més icònics de l’arquitectura de la ciutat de Barcelona.

 

Algunes empreses sòcies del Clúster exposen experiències i solucions audiovisuals úniques, com:

Onionlab presenta la instal·lació Xarxa, en col·laboració amb l’estudi d’arquitectura efímera Haus Of Color, que consisteix en una instal·lació de làsers que van instal·lar també a la fira Smart City. Estarà situat al Walkway de la zona superior del pavelló 2.

Gestmusic (Banijay Iberia) presenta la seva pantalla virtual vanguardista, una nova experiència per a qualsevol tipus d’empresa que vulgui realitzar una producció basada en entorns virtuals amb tecnologia d’alta gamma. El set aconsegueix integrar entorns virtuals en els que dissenyar i gravar productes audiovisuals, des d’anuncis publicitaris fins a programes televisius, ficció i entreteniment.

d&b audiotechnik exhibirà tota una gamma de solucions de disseny i tecnologia específiques d’instal·lació. A la seva Demo Room, es convidarà als visitants a experimentar el d&b Soundscape i a conèixer en què consisteix la reproducció d’àudio basada en objectes i els seus beneficis. Estarà situat a la Demo Room E1 a la zona Sound Demo Rooms del pavelló 8.

Windowsight col·labora amb l’ISE presentant una exposició que reflecteix l’esperit innovador de Barcelona. Han treballat amb 30 artistes i fotògrafs de gran reconeixement internacional per a crear una experiència visual memorable. Es podrà veure al Walkway que porta al pavelló 8, on hi ha el nou espai Sound Demo Rooms.

INFiLED (3R600, 6E350) comptarà amb més de deu instal·lacions al seu estand. Presentaran un estudi XR per a realizar demostracions en temps real de solucions avançades de XR i producció virtual. A més a més, de la solució TITAN-X, pantalles transparents per a esdeveniments.

Lavinia Services estaran presents a l’estand d’ACCIÓ (CS400) i a més a més, presentaran una instal·lació immersiva. Ofereixen tot tipus de solucions integrades en totes les activitats que es desenvolupen en el sector audiovisual.

Visyon exposa un plató de pantalles LED i ofereix una taula rodona per a parlar del seu nou projecte VIVIM. Estarà situat a l’estand de Mediapro (6D600).

 

Empreses sòcies amb estand propi:

La CCMA (6D400 – pavelló 6) exposarà activitats relacionades amb les noves tecnologies, inclosa la nova experiència multicàmera en 360º i 3D del concert d’Eufòria i la realització en directe multicàmera 360º de Castells.

Lang Iberia (3H600) és proveïdora d’equipament de vídeo. Ofereixen lloguer i venta de productes d’alta gamma i la seva instal·lació i operativa.

SONO (6E700) presenta, juntament amb Brainstorm, la solució Edison PRO. És una innovadora aplicació de reproducció basada en plantilles que permetrà transformar qualsevol presentació o conferència en viu i online en una experiència immersiva utilitzant l’AR i entorns virtuals.

Watchity (2Q215) mostren la nova versió de la plataforma corporativa de video engagement.

 

Empreses sòcies a l’estand del Clúster compartit amb l’Ajuntament de Barcelona (CS300):

UNIVRSE està especialitzada en crear experiències immersives co·lectives de VR i AR, que poden ser compartides amb fins a cent usuaris.

 

Empreses sòcies a l’estand d’ACCIÓ (CS400):

Blit és un estudi creatiu de contingut per a marques, esdeveniments, música i art. Treballen amb grans empreses i institucions des del disseny visual fins a les experiències immersives.

Blackfish exposarà el ventall de solucions que ofereixen, com: fabricació de mediaservers per a alimentar les pantalles LED dels platós de TV; millors eines per a fer mappings; un plató propi per a realitzar directes o gravacions en entorns virtuals. Es podrà veure un tour 360 de VR pel seu estudi, així com una experiència immersiva en alguns dels entorns que han creat aquest any.

Ebantic prestarà presentarà els seus nous projectes en Integració de Blochchain, IA, redacción de notícies al núvol, sistemes d’intercanvi i gestió col·laborativa de notícies i programes, portals web de notícies i indústria 4.0.

Eurecat és un centre tecnològic d’R+D industrial, especialitzat en estratègies per a la innovació i el creixement econòmic de les indústries culturals i creatives.

NRD Multimedia dissenya centres de producció audiovisual amb solucions professionals obertes i escalables per a cada client.

 

Empreses sòcies presents a l’IOT Solutions World Congress:

El Centre de Visió per Computador participa com a exhibidor amb l’objectiu de ser un punt de trobada per a la discussió del poder de transformació que tenen les tecnologies de visió per computador dins la indústria IoT. Estaran presents al estand 16 del Catalonia Pavilion.

 

Podeu consultar aquí la programació completa del Clúster a la Fira ISE.