Convocatòria oberta per al Pacte del Talent 2023, la primera experiència professional per a joves d’audiovisual

El Clúster Audiovisual de Catalunya convida a estudiants universitaris/àries de darrer any amb motivació i aptituds per a la creació audiovisual a participar en l’edició de 2023 del Pacte del Talent. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu oferir una primera experiència de professionalització a estudiants que es troben a punt de donar les seves primeres passes en la vida laboral.

Amb la tutorització de professionals del sector, els realitzaran projectes audiovisuals en connexió amb companyies emergents de les arts en viu sorgides també de les escoles superiors catalanes, per a les quals el resultat esdevindrà una eina de promoció i visibilització dels seus treballs. En les 5 edicions anteriors han participat més de 100 joves estudiants o recentment graduats/des en comunicació audiovisual, s’han realitzat 35 projectes.

Els projectes es realitzaran abans de finals de novembre de 2023 i no seran remunerats. Posteriorment es mostraran durant la Setmana del Talent Audiovisual a mitjans de novembre.

El foment del talent i la mentorització dels/de les joves i futurs/res professionals de l’audiovisual és un dels àmbits de treball de més recorregut del Clúster Audiovisual de Catalunya.

Inscrpicions a través d’aquest formulari abans del 30 de juny de 2023.

En aquest vídeo podeu veure el making of de l’edició 2022.