Broadcaster, Cellnex i Microgestió es presenten en l’últim esmorzar de socis de l’any

El passat dimarts 4 es va celebrar el darrer esmorzar de socis del 2018 amb la presència de Broadcaster, Cellnex i Microgestió. Com és habitual en aquestes jornades, tres empreses sòcies del Clúster van tenir l’oportunitat de presentar-se davant d’altres socis i, posteriorment, van iniciar un esmorzar amb dinàmiques de networking que els va permetre compartir idees, interessos i cercar nous negocis.

Els primers en presentar va ser Josep Morales de Microgestió, empresa que porta més de 30 anys oferint serveis integrals de productes Apple a empreses i institucions. Microgestió va llançar idees de futur i va proposar solucions als nous reptes; l’abandonament de l’ús de l’ordinador i les opcions d’emmagatzematge existents.

Els següents en presentar foren Noemí Cuní i Valti Roda, que ens van explicar la transformació cap a agència que ha patit la productora Broadcaster. Van posar molt d’èmfasi en com de productius són aquests esmorzars que s’organitzen des del Clúster, ja que, d’un dels networkings anteriors, va néixer BAS (Broadcaster Audiovisual Services), productora audiovisual sota el paraigua de Broadcaster.

Per finalitzar, hem comptat també amb la presència de Jaume Pujol de Cellnex Telecom. Experts en infraestructures per a telecomunicacions, han exposat els reptes en què treballen actualment i que poden capgirar el sector tal com el coneixem: el desplegament del 5G i la nova plataforma televisiva LoVesTV.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari