Animació, realitat virtual i digitalització de continguts a l’esmorzar de socis d’abril

Santi Soler, director general de l’empresa Videoconversion, ha estat el primer en presentar. Experts en digitalització audiovisual, des de l’any 2004 treballen en la recuperació de cintes i fotografies per a particulars. A partir del 2008, s’obren a empreses i entitats assumint encàrrecs de digitalització de grans fons i arxius, amb característiques i especificitats molt variades.

La productora Passion Pictures va néixer a Londres. Gràcies a un sistema deslocalitzat de producció, treballadors de Regne Unit, Estats Units, França, Austràlia i Barcelona, treballen conjuntament en projectes d’animació que omplen pantalles de tot el món. En els seus 30 anys de trajectòria han donat lloc a personatges memorables i a històries que han guanyat Oscars. A Barcelona, un equip estable de dues persones es dedica a la composició d’imatges. Ho ha explicat Èric Venti.

Shivver proposa viure les arts escèniques des de casa, amb una experiència 100% immersiva i interactiva. Els passis de micròfon en 360º d’Operación Triunfo són un exemple del futur dels espectacles de consum domèstic, possibles gràcies a la tecnologia VR. L’startup catalana, representada per la CEO Lorena Toda, ha estat accelerada a Conector i té com a partner tecnològic el també soci Visyon, especialista en realitat virtual.

Entre els assistents avui a l’esmorzar, hem comptat amb una àmplia presència de membres de la comunitat #TalentClúster: joves que han presentat els seus projectes als Pitchings Audiovisuals Universitat-Indústria i que han estat mentoritzats al programa Talent Obert. Un parell de dies després del llançament del tràiler de la nova sèrie de TV3 “Les de l’hoquei”, el Clúster i la resta de socis han pogut felicitar a Natàlia Boadas, una de les quatre exestudiants de la Facultat de Comunicació de la UPF que fa tres anys va presentar el seu TFG al pitching, per l’estrena que tindrà lloc a finals de mes. Els socis Brutal Media han produït la ficció que comença a emetre’s el 29 d’abril.

Aquesta activitat es troba dins del programa d’innovació digital, audiovisual i noves tecnologies del clúster audiovisual de Catalunya.
Amb el suport
logo_presidencia02 ACCIOok-01

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari