Animació, realitat virtual i digitalització de continguts a l’esmorzar de socis d’abril

L’empresa Videoconversion va ser la primera en presentar el seu projecte en l’esmorzar de socis del mes d’abril. Experts en digitalització audiovisual, des de l’any 2004 treballen en la recuperació de cintes i fotografies per a particulars. A partir del 2008, s’obren a empreses i entitats assumint encàrrecs de digitalització de grans fons i arxius, amb característiques i especificitats molt variades.

Nascuda a Londres, la productora Passion Pictures té un sistema deslocalitzat de producció gràcies al qual treballadors de Regne Unit, Estats Units, França, Austràlia i Barcelona, treballen conjuntament en projectes d’animació que omplen pantalles de tot el món. En els seus 30 anys de trajectòria han donat lloc a personatges memorables i a històries que han guanyat Oscars. A Barcelona, un equip estable de dues persones es dedica a la composició d’imatges. Ho ha explicat Èric Venti.

La tercera empresa a presentar-se va ser Shivver. Proposa viure les arts escèniques des de casa, amb una experiència 100% immersiva i interactiva. Els passis de micròfon en 360º d’Operación Triunfo són un exemple del futur dels espectacles de consum domèstic, possibles gràcies a la tecnologia VR. L’startup catalana, representada per la CEO Lorena Toda, ha estat accelerada a Conector i té com a partner tecnològic el també soci Visyon, especialista en realitat virtual.

Entre els assistents a l’esmorzar, vàrem comptat amb una àmplia presència de membres de la comunitat #TalentClúster: joves que han presentat els seus projectes al Pitching Audiovisual Universitat-Indústria i que han estat mentoritzats al programa Talent Obert.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari